Dakisolatie

Isolatie, voorwaarde één voor een goede dakopbouw

Zoals u heeft kunnen lezen, is isolatie naast afdichting één van de belangrijkste eigenschappen van dakbedekking. Aangezien we vandaag streven naar het bouwen van energiezuinige en zelfs klimaatneutrale woningen is isolatie een cruciaal onderdeel van een nieuwbouw en renovatieproject.

Hoe kunnen wij zorgen voor isolatie van uw dak?

Voor wat betreft de isolatie van daken, zijn er twee opties:

  • Isolatie van binnenuit: in sommige situaties is het mogelijk om een dak inwendig te isoleren. Dit is vooral het geval bij ‘open’ zolders. Dit type isolatie is vaak vrij gemakkelijk en snel aan te brengen.
  • Isolatie van buitenaf: wanneer u geen ‘open’ zolder heeft, maar een van binnen compleet afgewerkte zolder, dan kunnen wij uitwendige isolatie op uw dak aanbrengen. Hierbij zal er bij platte daken vaak een extra laag dakbedekking met hieronder isolatie, op uw dak geplaatst worden. Bij hellende daken zal de huidige dakbedekking eerst verwijderd dienen te worden, alvorens de isolatie op uw dak aangebracht kan worden.

Wij komen graag bij u langs om de isolatiemogelijkheden voor uw dak te beoordelen, onze dakwerkers zijn zeer ervaren met beide isolatiemethodes. Neem ook hiervoor dus gerust contact met ons op.

Algemene zaken
en werfopvolging

Administratie

Valerie Paesbrugghe
admin@dakenrenovatie.be

Verkoop en prijsaanvragen